Infraszauna – szépségmegőrzés modern módszerekkel

Napjainkban fénykorukat élik a különféle wellness szolgáltatások és eszközök. A szépség- és egészségipar dúskál a hatékony, modern technológiákban, ezek közé tartozik az infraszauna is. A rendkívül eredményes méregtelenítő hatása miatt, előszeretettel használják a szépségközpontokban, szalonokban, főként a problémás narancsbőr kezelésére.

Működési sajátosságából adódóan, az infraszauna hője közvetlenül a szövetek mélyebb rétegeibe jut és ott fejti ki áldásos hatását. Ezért a hagyományos finn szaunáknál hatékonyabban alkalmazható a cellulitisz elleni harcban. A méregtelenítési folyamat hatására a bőrünk visszanyeri a rugalmasságát, puhaságát, valamint ellenálló képessége is nagymértékben javul. Érdemes ennek érdekében heti 3-4-szer igénybe venni az infraszaunát, alkalmanként 35-40 percig. Ennyi idő alatt már 400-500 kalóriát is elégethet a szervezetünk.

Figyeljünk arra, hogy használat előtt, közben és után is fogyasszunk kellő mennyiségű vizet, segítve a méregtelenítést, a hidratációt! A kabin hőmérséklete pedig legyen 45 C fok feletti!