![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Hitel Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. A fórum nonprofit jellegű, kizárólag a hitelfelvételt tervező embereknek nyújt beszélgetési felületet és megpróbálja felnagyítani az apró betűs részt. Ha van negatív, vagy pozitív tapasztalatod egy-egy hitellel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk. A fórum nem ad helyet a személyes sérelmeknek, dühös hangvételű témáknak. |
|
|||||||
| Pályázatok Egy sikeres pályázat sokat segíthet. |
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
#1 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 26
![]() |
Megszülettek a 2009. évi pályázatok tervezetei és lényegesen jobbak, mint 2008-ban. Folyamatosan tájékozódhat majd ezekről mindeki a A vállalkozások fejlesztéséről szóló blogomon, de természetesen ide is fogok írni egy két érdekesebb pályázaról.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Új tag
Hely: hitelválság
Összes hozzászólás: 139
![]() |
Szuper, te aztán nem lopod a napot! Sanyi, megkérlek, pár mondatban összefoglalnád, hogy miben jobbak a 2009-es pályázatok tervezetei a 2008-nál?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Új tag
![]() |
Véglegesedtek a 2009. évi pályázatok és jóval kedvezőbbek a feltételek, mint 2008-ban:
- a nyertes pályázók akár 40 % előleget is lehívhatnak a támogatási szerződés megkötését követően, - jelentősen emelkedett a támogatásintenzitás (50-70 % vissza nem térítendő támogatás is igényelhető), - enyhültek a kötlezettségek is (enyhébb árbevétel vállalás vagy vállalni kell az átlagos statisztikai létszám megtartását), - 50 millió Ft támogatásig nem kell fedezetet adni, - építkezésre is lehet támogatást igényelni. G-easy azt tudom mondani neked, hogy most kell szerver-parkot indítani Szegeden .További részletek: Vállalkozásfejlesztés blog |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Új tag
Hely: hitelválság
Összes hozzászólás: 139
![]() |
Köszi!
Azon leszek, amint aktuális, azonnal megkereslek, csaj sajna nekem is jutott a válságból. .. Tavaly ilyenkor pont a dupla volt a bevétel.. és nekem ez az időszak volt a főszezon, innét tavasz végéig lecsengőben van.. Addig majd kiderül mi lesz, bár vannak olyan terveim, ahol egy vállalkozói hitel sem kizárt, mert az nem tud bebukni (remélem). Akkor a tanácsodat megfogadva, nem csak szerverre pályázok
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Új tag
![]() |
Szerintem ilyenkor kell beruházni és a konkurencia elé kerülni. Előbb-utóbb úgyis véget ér a válság és addigra komoly előnyre lehet szert tenni. Bár az informatika területén nem tudom mi az az eszköz, ami másnak nincs és nehéz is megszerezni. Egy időben gondolkodtam adatmentő cuccban, meg javasoltak ilyen lézeres gépet, amivel meg lehet javítani az elromlott alaplapokat, de sajnos ezekhez nem értek és egyedül nem vágnék bele.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Új tag
![]() |
Igen ezért kell most pályázatból olyat csinálni, ami másnak nincs. Pl. hátrányos helyzetű térségben 70 % támogatást adnak szoftverre és gépekre is (pl. webáruházra, laptopra).
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 6
![]() |
Izgalmasnak tűnik, kár hogy több pénz kellene hozzájuk, mint amennyi a rendelkezésemre áll
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| 2009, évi, pályázatok |
| Téma eszközök | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Pályázatok- Javaslat | Sanyi | Fórummal kapcsolatos javaslatok | 1 | 2008-11-17 12:08 |