Hitel Fórum  

Nagy szeretettel üdvözöl a Hitel Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!
Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival.

A fórum nonprofit jellegű, kizárólag a hitelfelvételt tervező embereknek nyújt beszélgetési felületet és megpróbálja felnagyítani az apró betűs részt. Ha van negatív, vagy pozitív tapasztalatod egy-egy hitellel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk. A fórum nem ad helyet a személyes sérelmeknek, dühös hangvételű témáknak.

Vissza   Hitel Fórum > Hitelek > Bankok > OTP Bank

Válaszol

Téma eszközök
Régi 2009-08-03, 17:15   #1
g-easy
Új tag

g-easy logója

Hely: hitelválság
Összes hozzászólás: 139
g-easy elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás Nagyobb nemzetközi átutalási megbízás nyomtatványt szeretnék

Ma buktam kb. 22.500 ft-ot..

Ok: Kínába szerettem volna utalni júliusban 3000 dollárt..
A kedvezményezett cég neve nem túl rövid, gondoljunk csak bele, hogy már magyarországon is nehéz "normális" cégnevet találni, amit nem dobnak vissza 2-3x.. mi lehet ott..

ÉS nem fér ki a kis vacak A5-ös lapra.. ezért a nevében szereplő "enterprises"-t lerövidítettem.. "enterp"-re.. a Bank of China visszaküldte, mert csak olyat fogadnak el, amin minden betű szerepel..
viszont az ki van zárva, hogy ráfér.. otp-nél kapott tanács: a cím helyére is a nevét kell írni.. :S

192 Ft volt egy dollár amikor elment, ma 186 (amikor visszajött) + a külföldi bank is levont 20 dollárt..

az egészben az az érdekes, hogy már július 21-én utaltam.. és már pár napra rá kérte a nemzetközi nemtom ki attól a banktól, ahol indítottam, az átutalási megbízás másolatát faxon.. akkor tudták, hogy gond van vele.. nekem senki nem szólt.. ééés a lehető legerősebb forintnál jön vissza.. ha holnap gyengül a forint, akkor az azt jelenti, hogy akkor írták jóvá, amikor a legkevesebb jár vissza.. kíváncsi leszek.. ha így lesz, bizisten 2 héten belül új banknál lesz a számlám..
g-easy nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
átutalási, megbízás, nagyobb, nemzetközi, nyomtatványt, szeretnék

Téma eszközök

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját lakást szeretnék, de nincs önerőm... berci0205 Ingatlanhitel - Ingatlan finanszírozás 11 2010-07-31 21:39

A pontos idő 03:06 , a GMT +2 időzóna szerint.

Adatvédelmi nyilatkozat