Hitel Fórum  

Nagy szeretettel üdvözöl a Hitel Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!
Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival.

A fórum nonprofit jellegű, kizárólag a hitelfelvételt tervező embereknek nyújt beszélgetési felületet és megpróbálja felnagyítani az apró betűs részt. Ha van negatív, vagy pozitív tapasztalatod egy-egy hitellel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk. A fórum nem ad helyet a személyes sérelmeknek, dühös hangvételű témáknak.

Vissza   Hitel Fórum > Biztosítás > Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás Ne maradjunk tető nélkül.

Válaszol

Téma eszközök
Régi 2009-09-11, 10:51   #1
Proviti
Új tag

Proviti logója

Összes hozzászólás: 14
Proviti elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás Uniqa Biztosító

Lakásbiztosítás révén leírom a saját történetemet:
ui. Biztosítási Alkusz vagyok

Egy szép regel (pont ma egy hete), lejöttem az emeletről, és 3 cm-es vízbe pottyantam! Az egész nappali+ konyhában állt a víz.
A konyhában volt csőtörésem, -2 éves a ház- ráadásul melegvíz vezeték tört el, olyan volt az egész földszint mint egy gőzkabin
Pénteken délelött bejelentettem a kárt az Uniqa Biztosító-nál.
Ma, azaz egy héttel késöbb reggel jött a kárrendező, felvette a káradatokat, fényképezett stb. jövő héten közli a kártérítés összegét.

Nagyon fontos: ha hasonló kár ér minket csináljatok minél több fényképet!
Végezzétek el a kárelhárítást, ami azt jelenti, hogy szüntessétek meg a kárt okozó tényezőt, jelen esetben elzártam a vizet, kihívtam a vízszerelőt, és ideiglenesen megjavítattam a vezetéket.

Illetve végezzétek el a kárenyhítési kötelezettségeteket, ami az esetemben a víz eltávolítását jelentette a földszintről, és a mozdítható bútorok áthelyezését száraz vízmentes területre.

Milyen ingóságokat érintett a kár? konyhabútor - totálkár -
nappali bútor, ülőgarnitúra stb.

Beszámolok majd a további fejleményekről
Proviti nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
biztosító, lakás biztosítás, lakásbiztosítás, uniqa, uniqa biztosító

Téma eszközök

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

A pontos idő 22:56 , a GMT +2 időzóna szerint.

Adatvédelmi nyilatkozat