![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Hitel Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. A fórum nonprofit jellegű, kizárólag a hitelfelvételt tervező embereknek nyújt beszélgetési felületet és megpróbálja felnagyítani az apró betűs részt. Ha van negatív, vagy pozitív tapasztalatod egy-egy hitellel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk. A fórum nem ad helyet a személyes sérelmeknek, dühös hangvételű témáknak. |
|
|||||||
| Lakásbiztosítás Ne maradjunk tető nélkül. |
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
#1 |
|
Új tag
|
Lakásbiztosítás révén leírom a saját történetemet:
ui. Biztosítási Alkusz vagyok Egy szép regel (pont ma egy hete), lejöttem az emeletről, és 3 cm-es vízbe pottyantam! Az egész nappali+ konyhában állt a víz. A konyhában volt csőtörésem, -2 éves a ház- ráadásul melegvíz vezeték tört el, olyan volt az egész földszint mint egy gőzkabin ![]() Pénteken délelött bejelentettem a kárt az Uniqa Biztosító-nál. Ma, azaz egy héttel késöbb reggel jött a kárrendező, felvette a káradatokat, fényképezett stb. jövő héten közli a kártérítés összegét. Nagyon fontos: ha hasonló kár ér minket csináljatok minél több fényképet! Végezzétek el a kárelhárítást, ami azt jelenti, hogy szüntessétek meg a kárt okozó tényezőt, jelen esetben elzártam a vizet, kihívtam a vízszerelőt, és ideiglenesen megjavítattam a vezetéket. Illetve végezzétek el a kárenyhítési kötelezettségeteket, ami az esetemben a víz eltávolítását jelentette a földszintről, és a mozdítható bútorok áthelyezését száraz vízmentes területre. Milyen ingóságokat érintett a kár? konyhabútor - totálkár - nappali bútor, ülőgarnitúra stb. Beszámolok majd a további fejleményekről
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| biztosító, lakás biztosítás, lakásbiztosítás, uniqa, uniqa biztosító |
| Téma eszközök | |
|
|