![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Hitel Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. A fórum nonprofit jellegű, kizárólag a hitelfelvételt tervező embereknek nyújt beszélgetési felületet és megpróbálja felnagyítani az apró betűs részt. Ha van negatív, vagy pozitív tapasztalatod egy-egy hitellel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk. A fórum nem ad helyet a személyes sérelmeknek, dühös hangvételű témáknak. |
|
|||||||
| Kötelező biztosítás Gépjármű-felelősségbiztosítás. Hol, mikor, mennyiért? |
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
#1 |
|
Új tag
Hely: hitelválság
Összes hozzászólás: 139
![]() |
Mátol egy új domainnen is elérhető ez a fórum. Mégpedig a kotelezo.biztositas.forum.hu címen. Nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, csak azért regisztráltam be, mert elég sok téma van a kötelező biztosítással kapcsolatban.
További hasznos időtöltést.
|
|
|
#2 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Sziasztok!
Egy történetet szeretnék így közzétenni, nehogy más is balul járjon, mint mi. Két éve voltunk a KÖBE biztosítónál, rendszeresen időre fizettük a díjat. Tavaly át akartunk menni máshová, de állításuk szerint elkéstünk a lemondással és nem engedtek át. (Csupán 3-szor próbáltam felmondani a szerződést: 1. e-mail-ben, nem fogadták el. 2. Sima levélben: állításuk szerint nem ért oda. 3. ajánlott levélben: állításuk szerint ez késett el.) Mivel én közben megkötöttem máshol a szerződést, az övékét nem voltam hajlandó befizetni. Több levél váltás is történt, de semmi áron nem engedtek el, de időközben díjnemfizetés miatt megszüntették a szerződést, amit csak náluk lehetett újrakötni. Nagy sokára április eleje fele megkötöttük náluk ismételten a szerződést, a másik helyen pedig visszamondtuk. Befizettük a csekket amit kaptunk a szerződéskötésnél. Nem sokra rá jött egy levél, hogy a büntetést/késedelmi díjat (már nem tudom minek nevezték) majd a következő csekkel együtt küldik. Az a csekk ideért hozzánk 05.27.-én, 06.06.-ai határidővel. Mivel 06.06 vasárnapra esett, és a fizetésnapunk is csak 7.-én van, ezért EGY napot elkéstünk a befizetéssel. A mai napon érkezett tőlük egy levél melyben ismételten felmondják a szerződést, ismételten díjnemfizetés miatt. Ezt én nem értem meg. Egy napot késtem, nálunk a faluban szombat-vasárnap nincs posta. De rendben, mivel valóban késtem, küldjön egy felszólítást, melyben figyelmeztet a késésre, esetlegesen adjon mellé késedelmi kamatot is, de hogy minden figyelmeztetés nélkül egy nap miatt felbontja a szerződést, nekem az magas. Ha jól tudom, akkor mindenképpen előbb egy felszólítást kellett volna küldenie, hogy 30 napon belül fizessem be. Ezt ugye nem küldte el. A másik meg, hogy tudtommal a felmondási határidő is 30 nap. Ez még nem telt le, csak 07.06.-án fog. Akkor ez most mit akarhat jelenteni? Kössem meg náluk ismételten, ami azt jelenti, hogy 2011. 06.25.-én mehetek el tőlük leghamarabb, (Már ha ma megtudom kötni, hiszen a levél fél órája ért ide, pénteken meg minden bezár délben.) Ha jól sejtem mindezt velünk azért csinálják, hogy minél tovább náluk legyen a biztosításunk. Ez messze nem etikus. Ha tehetném mindenkit megkérnék, hogy ne kössön náluk biztosítást, vagy aki tud az hamar mennyel el tőlük, mert szemetek. Voltaképpen nemtudom megtehetem e, de így feltételes módban biztosan. Remélem más tanul a hibáinkból és okosabb lesz. nivett |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| biztosítás, fórum, kötelező |
| Téma eszközök | |
|
|