![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Hitel Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. A fórum nonprofit jellegű, kizárólag a hitelfelvételt tervező embereknek nyújt beszélgetési felületet és megpróbálja felnagyítani az apró betűs részt. Ha van negatív, vagy pozitív tapasztalatod egy-egy hitellel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk. A fórum nem ad helyet a személyes sérelmeknek, dühös hangvételű témáknak. |
|
|||||||
| Kötelező biztosítás Gépjármű-felelősségbiztosítás. Hol, mikor, mennyiért? |
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
#1 |
|
Új tag
Hely: hitelválság
Összes hozzászólás: 139
![]() |
Újra jön a biztosító váltás.
Én is kíváncsian várom, hogy milyen konstrukciók lesznek, előző évben sikerült a felére csökkenteni a korábbi díjnak, most még egy bónusz szinttel feljebb is kerülök. Várom.
|
|
|
#2 | |
|
Új tag
|
Idézet:
Előfordulhat az is, hogy azzal együtt is emelkedik a negyedéves kötelező biztosítás díjad, hogy emelkedett a bónusz kedvezményed is ![]() Mindent bele: Kötelező Biztosítás 2010 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Új tag
Hely: hitelválság
Összes hozzászólás: 139
![]() |
Köszi. Hát igen.. de még akkor is jó az az 5%, csak mert ha nem lenne, infláció meg mindig van.
Az azért jó, hogy sükösdre van bejelentve az autó, nem szegedre. 2000s dizel (nem tudom az számít e) és eddig semmilyen, még csak szabálysértésem sem volt. (egyszer büntettek meg az életemben, mert nem volt köd és ment az autóna az alsó ködlámpa 3000huf-ra). Majd azért leírom, hogy mi lett az ára.
|
|
|
#4 | |
|
Új tag
|
Idézet:
Én meg már tolattam bele rendőrbe is , igaz talán nem én lettem volna a végéna hunyó, mivel egy bar-ból jött ki, és hírtelen akkor kellett megindúlnia, mikor én már régen javában tolattam...Nem volt szivem kihívni egy másik rendőrt, hogy szondáztassa meg - nem is lett volna nagyon sok értelme - úgyhogy első körben bevállaltam a b10 visszaesést b8-ra...
|
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| 2010, biztosítás, kötelező |
| Téma eszközök | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kötelező biztosítás kalkulátor | g-easy | Kötelező biztosítás | 4 | 2009-11-24 06:34 |
| Kötelező biztosítás - online alkuszok | g-easy | Kötelező biztosítás | 5 | 2009-08-16 12:37 |
| Kötelező biztosítás - hogy is van? | g-easy | Kötelező biztosítás | 2 | 2009-08-16 00:02 |
| Kötelező biztosítás - Arany középút | g-easy | Kötelező biztosítás | 12 | 2009-08-15 23:47 |