![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Hitel Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. A fórum nonprofit jellegű, kizárólag a hitelfelvételt tervező embereknek nyújt beszélgetési felületet és megpróbálja felnagyítani az apró betűs részt. Ha van negatív, vagy pozitív tapasztalatod egy-egy hitellel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk. A fórum nem ad helyet a személyes sérelmeknek, dühös hangvételű témáknak. |
|
|||||||
| Jelzáloghitel Nagyon óvatosnak kell lenni. |
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
#1 |
|
Új tag
Hely: hitelválság
Összes hozzászólás: 139
![]() |
A tegnapi kormány program bejelentése szerint végleg megszűnik a devizahitel a jelzálogpiacon.
Ez túl sok meglepetést nem okoz, hiszen a jelenlegi kihelyezések is már több mint 70%-ban forint alapon történtek.
|
|
|
#2 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Nem tudok semmit a dologról,vki segitene,mit jelent ez?Mondjuk,ha van chf alapu jelzáloghitelem,akkor most Ft alapura kell váltani?És az jó lesz nekem?Mert ez már hirtelenhlál,amiben vagyok,helyel-közzel tudom fizetni ezt e magas törlesztőt.Már sem éjjelem sem nappalom elveszik minden,kikapcsolják az áramot,gázt,e körül pörgök és zuhanok az örvénybe.HELP!
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 4
![]() |
Idézet: