![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Hitel Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. A fórum nonprofit jellegű, kizárólag a hitelfelvételt tervező embereknek nyújt beszélgetési felületet és megpróbálja felnagyítani az apró betűs részt. Ha van negatív, vagy pozitív tapasztalatod egy-egy hitellel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk. A fórum nem ad helyet a személyes sérelmeknek, dühös hangvételű témáknak. |
|
|||||||
| Ingatlanhitel - Ingatlan finanszírozás Lakáshitel, befektetés, első otthonunk stb. |
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
#1 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 4
![]() |
Ha szabadfelhasználású jelzálog hitelről van szó hihetetlenül jó kamattal tudunk intézni olcsóbb mint sok más banknál a lakáshitelek. Hitelkiváltásnál is hihetetlen jó! THM akár 6,05% Ha érdekel itt tudsz ajánlatot kérni:
**moderálva** oldalakon |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Új tag
|
Hát nem győztél meg.
Gondolom egy e-mail címet, vagy telefonszámot moderáltak ki, de aki ennyi alapján jelentkezik az amúgy is magára vessen. Esetleg bemutatkozás, ki áll a hárrérben (nyilván nem saját zsebből hitelezel)... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Új tag
Hely: hitelválság
Összes hozzászólás: 135
![]() |
kristofkata, ilyet nem moderáltam volna.. egy saját, gyenge minőségű, keszekusza oldalt akart reklámozni..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Új tag
![]() |
Gyors lakás hitelre volt ,szükségem . Nagyon nehezen találta egy jó hitelközvetitöt , aki mindenben segített nekem , sok mindent elmagyarázott. Gyorsan elintézte a hitelemet
![]() ***moderálva*** |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Az UCB-nek állitólag van egy hitelközvetitője, vagy lehet, hogy már csak volt,
név szerint Dr. Nagy Tamás. Az is lehet, hogy nem ez a neve, ezt is eltudom róla képzelni. Szóval őt ne bizza meg senki, hogy intézze a hitelét, mert beszélni azt nagyon tud, de mást nem. Viszont a kért kauciót és a tulajdoni lapra és térképre adott pénzt lenyúlja. Másfél hónap múlva mikor már beleunsz az értékbecslő várásába és a telefonon tett igéretekbe, hiába kéred vissza a pénzt nem kapod. Sőt a papirokért is könyörögni kell, hogy küldje vissza. A hab a tortán, hogy miután felmondod a megbizást, már a telefont is lerakja, vagy fel sem veszi. Az ügyvéd hivatalos levelét sem veszi át, lehet, hogy már menekül, mert a honlapja is eltünt. Vip hitelek néven lehetett megtalálhi hiteligénylés.hu. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Új tag
![]() |
Már két éve próbálok hitelhez jutni,sajnos nagyon sok szélhámossal találkoztam,aki csak lenyúlta a pénzem,de nem tett semmit.Közben végrehajtás került az ingatlanomra,beteg lettem leszázalékoltak,aktív BAR.-s lettem,kérdem én,hogy hogy lehet kimászni ilyen helyzetből?Van valakinek valamilyen ötlete?Minden megoldás jöhet,mert egyre nagyobb bajban vagyok,március végéig hitelt kellene szereznem.
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| gyorsan, hitel, legolcsóbban |
| Téma eszközök | |
|
|