![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Hitel Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. A fórum nonprofit jellegű, kizárólag a hitelfelvételt tervező embereknek nyújt beszélgetési felületet és megpróbálja felnagyítani az apró betűs részt. Ha van negatív, vagy pozitív tapasztalatod egy-egy hitellel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk. A fórum nem ad helyet a személyes sérelmeknek, dühös hangvételű témáknak. |
|
|||||||
| Általános beszélgetés Minden, ami nem fér a többi kategóriába. |
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
#1 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Sziasztok!
Anyukám szeretné félretenni egy kis pénzt, hogy a jövőben legyen mihez hozzá nyúlni, ha kell. Tudtok mondani egy jó tanácsadót, aki tudna ebben segíteni és elmondaná a lehetőségeket? Kecskeméti vagyok, tehát helyi kellene. Üdv Barbi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Új tag
|
Mivel nem kecskeméti vagyok, így sajnos nem tudok neked mondani helyi tanácsadót. Viszont tudom neked ajánlani dr. Tóth András blogját, ahol mindenképpen sok hasznos információt olvashatsz.
www (pont) tothandras (pont) hu |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| tanácsadás |
| Téma eszközök | |
|
|