Hitel Fórum  

Nagy szeretettel üdvözöl a Hitel Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!
Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival.

A fórum nonprofit jellegű, kizárólag a hitelfelvételt tervező embereknek nyújt beszélgetési felületet és megpróbálja felnagyítani az apró betűs részt. Ha van negatív, vagy pozitív tapasztalatod egy-egy hitellel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk. A fórum nem ad helyet a személyes sérelmeknek, dühös hangvételű témáknak.

Vissza   Hitel Fórum > Laza légkör > Általános beszélgetés

Általános beszélgetés Minden, ami nem fér a többi kategóriába.

Válaszol

Téma eszközök
Régi 2010-02-04, 11:09   #1
barbiii91
Új tag

barbiii91 logója

Összes hozzászólás: 1
barbiii91 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás Tanácsadás

Sziasztok!

Anyukám szeretné félretenni egy kis pénzt, hogy a jövőben legyen mihez hozzá nyúlni, ha kell. Tudtok mondani egy jó tanácsadót, aki tudna ebben segíteni és elmondaná a lehetőségeket? Kecskeméti vagyok, tehát helyi kellene.

Üdv
Barbi
barbiii91 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-26, 17:01   #2
szecso
Új tag

szecso logója

Hely: Békéscsaba
Összes hozzászólás: 6
szecso elindult a közkedveltség útján
Blog:
Alapbeállítás re: Tanácsadás

Mivel nem kecskeméti vagyok, így sajnos nem tudok neked mondani helyi tanácsadót. Viszont tudom neked ajánlani dr. Tóth András blogját, ahol mindenképpen sok hasznos információt olvashatsz.
www (pont) tothandras (pont) hu
szecso nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
tanácsadás

Téma eszközök

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

A pontos idő 16:34 , a GMT +2 időzóna szerint.

Adatvédelmi nyilatkozat