![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a Hitel Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. A fórum nonprofit jellegű, kizárólag a hitelfelvételt tervező embereknek nyújt beszélgetési felületet és megpróbálja felnagyítani az apró betűs részt. Ha van negatív, vagy pozitív tapasztalatod egy-egy hitellel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk. A fórum nem ad helyet a személyes sérelmeknek, dühös hangvételű témáknak. |
|
|||||||
| Bankszámla Hol érdemes nyitni, milyen költségei vannak stb. |
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
#1 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
![]() |
sziasztok.100000-es hitelkeretem VOLT.Nem hosszabbítottam meg időben,ezért az összes utalást,amit kpok(emelt családi,gyed)egyösszegben levonták.
Kérdem én:arra ki gondol,hogy ha az összes pénzt,aamit kapok levonják,mi a francból éljek,mi a t....mből tartsam el a beteg gyermekemet,akit hetente hordani kell kezelésekre,kontrollra,tornára????????????, Nem véletlenül kapok emeltcsládipótlékot!!!!!! Egyáltalán nem foglalkoznak azzal,hogy hogyan él abban a hónapban az ember!!!! Gyűlölöm az egész bankot,mihelyst lehetőségem lesz,átlépek egy másikhoz!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
![]() |
Üdv!
Ha úgy döntesz bankot váltasz akkor nyugodtan írj nekem,mert tudok segíteni és megkeresni az igényeidnek megfelelő bankot!!!! (zsanett16@gmail.com) |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| hitelkeret |
| Téma eszközök | |
|
|